Het Chinese woord voor “crisis” wordt vaak aangehaald omdat het bestaat uit twee Chinese karakters die “crisis” en “kans” betekenen.

Na de eerste schok van de afgelopen dagen en het zien van de vele risico’s dat het met zich mee brengt is het tijd om onze energie te gaan steken in mogelijkheden. De omstandigheden waar we momenteel in leven zullen van ons eisen dat we gaan ‘OMDENKEN’!

‘Omdenken’ volgens de uitvinder Berthold Gunster is: van een probleem een mogelijkheid maken! Wanneer je een spanning ervaart moet je dit zien als een creatieve bron. Het is een misverstand dat je altijd maar gelukkig moet zijn, sommige dingen zijn gewoon zoals ze zijn. Dingen accepteren i.p.v. je hier tegen verzetten, dat is omdenken.

De uitvinder van ‘omdenken’ deelt zijn beste tips en geeft voorbeelden in deze interessante podcast.

Hoe ga jij deze tijd gebruiken voor jouw bedrijf? Hoe ga jij deze tijd gebruiken voor jouw eigen ontwikkeling? Misschien als we allemaal de principes van het ‘omdenken’ gebruiken, zullen we met ideeën komen die de wereld kunnen veranderen… Of in ieder geval onze naaste omgeving.

Isaac Newton werd tijdens zijn studie ook naar huis gestuurd vanwege de pest. Hij gebruikte deze tijd om iets nieuws te ontdekken…

Contact ons

De Integrator drinkt graag een keer een kop koffie met jou om toe te lichten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

© 2020 De Integrator | Privacy Statement | Website onderhoud Infinity Marketing LinkedIn