Operational excellence is een raamwerk voor bedrijven om zich te concentreren op groei en hun strategie beter uit te voeren dan hun concurrenten.

De eerste stap naar organisatorische uitmuntendheid is het bouwen van efficiënte processen die voor alle medewerkers duidelijk maken of de systemen van een organisatie soepel werken en het voor teamleden mogelijk maken om indien nodig verbeteringen door te voeren.

De drive om te blijven verbeteren om het vermogen te hebben om innovatie en groei na te streven (ook bekend als uitmuntende uitvoering) berust op twee primaire pijlers: het systematische beheer van de activiteiten en de toewijding aan een positieve cultuur die zich richt op de behoeften van klanten en medewerkers in staat stelt. Gemachtigde medewerkers hebben een duidelijk begrip van doelen en plannen, voelen zich veilig bij het nemen van initiatief en bedenken manieren om problemen op te lossen.

In dit interessante artikel leer je de belangrijkste principes van operational excellence en hoe je mislukkingen kunt voorkomen van vooraanstaande beoefenaars en het Institute for Operational Excellence, en vind je ook voorbeelden en tips: NAAR ARTIKEL

Contact ons

De Integrator drinkt graag een keer een kop koffie met jou om toe te lichten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

© 2020 De Integrator | Privacy Statement | Website onderhoud Infinity Marketing LinkedIn