De Integrator

Mijn verhaal

Ik ben een connector en een probleem-oplosser. Gepassioneerd door met verschillende mensen aan uitdagende projecten te werken, dingen voor elkaar te krijgen en mezelf en anderen te verbeteren. Ik ben een ervaren strateeg met aangeboren talent en ondernemersperspectief om bedrijfsgroei te stimuleren ‘by connecting the dots’ – of het nu mensen, aantallen of processen zijn – met strategisch inzicht en een directe aanpak.

Professionele achtergrond

Ik ben opgegroeid in Polen, waar ik door mijn vastberadenheid, hard werken en ambitie twee masters heb behaald; één in internationale betrekkingen en de tweede in financiën. Mijn carrière begon als Associate bij private bank in Londen voordat ik bij de Europese Commissie in Brussel ging werken.

Als Financial Controller met aanzienlijke bewezen ervaring in financiële rapportage, analyse, voorspelling, budgettering en controles, heb ik meer dan tien jaar als strateeg doorgebracht in verschillende multinationals in verschillende sectoren, waaronder de farmaceutische, bank-, elektronica- en non-profitsector. Gedurende deze tijd heb ik mijn vaardigheden voor planning, probleemoplossing en het stimuleren van omzetgroei verder ontwikkeld door de brug te slaan tussen financiën en de rest van een bedrijf.

Recenter

Mijn vastberadenheid, ambitie en ondernemersgeest in combinatie met een wens en het vermogen om middelgrote ondernemingen (met name bedrijven zonder duidelijke financiële richting) te helpen groeien en ontwikkelen door transitie- en change-management, heeft er vanzelfsprekend toe geleid dat ik een sparringspartner voor het senior management werd als een bedrijfsadviseur en interim-financieel controller. Dit stelt me ​​in staat om mijn bewezen ervaring in het werken tussen afdelingen te gebruiken om jaarlijkse strategische plannen en budgetten te leveren en om te doen wat ik graag doe – mensen samenbrengen, uitdagen, inspireren, beïnvloeden en ‘making things happen’. 

Ik maak dingen mogelijk door: 

  • Toonaangevende bedrijfsgroei door herstructurering, stroomlijning en versterking van financiële activiteiten om prestaties en winstgevendheid te maximaliseren.
  • Het leveren van financiële brainstorm-sessies die een reality check bieden en strategische bedrijfsplanning mogelijk maken op basis van nauwkeurige cijfers.
  • Een duidelijke haalbare financiële visie en richting bepalen en deze ook communiceren.
  • Een natuurlijke leider en vertrouwde adviseur zijn die uiterst analytisch is en het altijd vertelt zoals het is.
  • Zeer communicatieve relaties opbouwen; Ik ben een verbinder die mensen kan inspireren tot actie, vertrouwen, samenwerking kan inbrengen in financiële teams en de brug kan slaan tussen belanghebbenden om samenwerkingen te stimuleren.
  • Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Pools en heb internationale ervaring waardoor ik effectief kan werken met cultureel diverse teams.

 

Oprichter en bestuurslid van de NGO  

Toen ik in 2009 naar Nederland kwam, heb ik de Poolse professionele vrouwen in Nederland opgericht; het opstellen van de organisatiestrategie, het werven en beheren van een team van zeer getalenteerde en ervaren vrijwilligers en het opbouwen van relaties met zakelijke partners en samenwerkende instellingen. Meer recent accepteerde ik de rol van Chapter Director van het Business Network International (BNI) Forte in Naarden (een van de meest succesvolle chapters in Nederland).  

Jouw volgende financieel adviseur of interim financieel manager

Als een natuurlijke leider en connector, kan ik de financiële gegevens analyseren en jouw bedrijfsvisie vertalen in een werkbaar strategisch financieel plan dat resultaten stimuleert.  

Wil je meer weten? Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier.

Contact ons

De Integrator drinkt graag een keer een kop koffie met jou om toe te lichten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

© 2020 De Integrator | Privacy Statement | Website onderhoud Infinity Marketing LinkedIn